Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

OKAPHONE en uw privacy

Algemeen

  • Wij stellen uw informatie niet beschikbaar aan derden* en wij verkopen haar ook niet.
  • Wij bewaren uw informatie niet langer dan noodzakelijk voor onze bedrijfsvoering.
  • Wij gebruiken uw informatie niet voor andere doelen dan op deze pagina beschreven.
  • Wij zijn open over informatie die we over u bewaren en u kunt haar dan ook (online) inzien.

* Behoudens wettelijke verplichtingen.

Definitie

Met "onze website" bedoelen we alle webpagina's onder de volgende domeinnamen:

Cookies

Onze website gebruikt cookies om:

Logging & statistieken

De logging van onze website wordt gebruikt als de basis voor anonieme bezoekersstatistieken. En ook om in geval van problemen te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd op een bepaald moment.

Naast de logging van onze eigen webservers gebruiken we voor de bezoekersstatistieken ook Google Analytics op onze webpagina's. (Conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens info: Dus met geanonimiseerde info IP-adressen en zonder gegevens te delen info met derden.)

Webcam

De beelden van de webcams op onze site worden niet bewaard. Bovendien hebben we de mogelijkheden van deze webcams bewust zo beperkt dat de privacy van onze mede straatbewoners ook gerespecteerd wordt.

Email & telefoon

Wij hebben net als u een hekel aan spam. Uw e-mailadres wordt door ons dan ook nooit gebruikt om u zonder toestemming informatie, nieuwsbrieven of enquêtes toe te sturen en uw telefoonnummer wordt door ons niet gebruikt om u ongevraagd met aanbiedingen te bellen. Wij geven of verkopen uw e-mailadres en telefoonnummer niet aan derden. U krijgt van ons wel e-mail met betrekking tot de voortgang* van uw openstaande opdrachten.

* N.B. Als u aangeeft dat u ook deze "transactionele" e-mail niet van ons wilt ontvangen, dan respecteren wij dat uiteraard en zorgen we ervoor dat ook daarvoor geen geautomatiseerde e-mail meer naar uw adres zal worden gestuurd.

Klantgegevens

Als u iets bij ons bestelt slaan we uw gegevens op in onze database. Dat gebeurt om de goederen te kunnen afleveren (naam en adres), om u op de hoogte te kunnen houden van de voortgang (e-mailadres en telefoonnummer) en alleen in het geval van een retour voor de terugbetaling (bankrekeningnummer).

Als u uiteindelijk geen opdracht bij ons plaatst, worden uw klantgegevens na een jaar automatisch weer verwijderd. Doet u dat wel dan blijven uw klantgegevens in onze database aanwezig zolang er nog één of meer opdrachten aan gekoppeld zijn. Opgeslagen IBAN-nummers worden nooit langer dan een maand bewaard.

Opdrachtgegevens

De betaalgegevens van uw opdrachten moeten we van de belastingsdienst zeven jaar bewaren. Als gevolg daarvan blijven opdrachten net zo lang in onze database. Maar na drie jaar verwijderen we wel de verkochte artikelen uit de opdrachten. Het is dan voor ons niet meer mogelijk om te zien wat u precies gekocht heeft, alleen nog hoeveel u ervoor betaalde.

Managementrapportages

In geaggregeerde vorm maken uw gegevens ook deel uit van diverse rapportages die we gebruiken binnen onze bedrijfsvoering. Maar dat is dan altijd in een vorm waarin individuele klanten niet herkenbaar zijn.

Dienstverleners

Voor online betalingen en voor het verzenden van e-mail maken we gebruik van de diensten van PayPal , Mollie en Mailjet. Daarbij geven we alleen gegevens die daarvoor strikt noodzakelijk zijn door. Dus uw klant- en opdrachtnummer en in het geval van betalingen het bedrag (geen opdrachtdetails) en bij het versturen van e-mail uiteraard uw e-mailadres en de inhoud van het bericht.

De persoonlijke gegevens die deze diensten aan ons teruggeven worden door ons niet verwerkt of bewaard. Bovendien worden alle gebruikte e-mailadressen binnen 24 uur door ons weer bij Mailjet verwijderd.

Sociale media

Overal waar we vanaf onze pagina's linken naar onze social media accounts doen we dat met alternatieve knoppen, waardoor uw surfgedrag op onze website niet gevolgd kan worden door deze grote websites.

Wilt u meer weten?

Als u na lezing van het bovenstaande nog vragen heeft over hoe wij omgaan met uw privacy, aarzel dan vooral niet om hierover contact met ons op te nemen.

Mastodon
Instagram